About me...

 

Door vele jaren reizen en wonen in het buitenland (Azië & Midden-Oosten) heb ik meer passie gekregen en ben enthousiaster geworden voor parels en capiz (schelp).

Geïnspireerd door creatieve lokale kunstenaars in Azië, ben ik zelf 15 jaar geleden aan het werk gegaan om mooie eigen design sieraden te maken. Ik ben zelf geboren op de Filipijnen en opgegroeid in Nederland. Met deze mix van culturen, heb ik de inspiratie gekregen om de sieraden met een mix van Aziatisch en Westerse stijl te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring aan parels laat ik jullie zien wat voor mooie creaties met parels gemaakt kunnen worden zoals, parelsieraden, oorbellen, armbanden, kettingen en sleutelhangers die verwerkt worden met materialen zoals schelpen natuurlijke stenen en (porseleinen)kralen.

 

Met deze hobby online store wil ik  samen met jullie mijn passie delen. Deze leuke, mooie, aparte en uniek sieraden en producten zijn altijd leuk om te geven, als cadeau voor iemand of voor jezelf. Deze webshop is de ideale hobby store voor iedereen die houdt van mooie Aziatische producten gemixt met Westerse stijl.

 

Wat onderscheid mij van de rest? Ik heb stijlvolle producten en dat laat ik jullie zien met deze mooie unieke handgemaakte producten en bovendien bijna alles kan gepersonaliseerd worden, gratis reparatie van sieraden en altijd een verrassing bij je bestelling. Bewonder mijn creaties op mijn website.

Everything is handmade with love :)

 

Heeft u vragen over mijn webshop of over het bestelproces of iets anders, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via 06-25112551 of  info@josephinespearls-treasures.com.

 

Warme groetjes,

Josephine